Pelin kulku

Uusi ympärivuotinen ulkoilmaharrastus, joka sopii kaikille ilman ennakkoharjoittelua!

Pelataan joukkueittain heinäpellolle ja metsään tehdyllä 10-reikäisellä kentällä. Kierros on n. 2 km pitkä ja sen pelaaminen kestää n. kaksi tuntia. Kenttä on auki 365 pv vuodessa! Pelikierros maksaa 20€ / pelaaja.

Farmersgolf®-kentällä on 10 väylää. Reikien välimatka on 100-350 m. Reiät on merkitty kentälle punaisilla lipuilla. Maila on lyöntivarrella varustettu puukenkä ja pallo on ilmatäytteinen nahkapallo. Farmersgolfia pelataan joukkueittain, jokaisessa joukkueessa on max 5 jäsentä.

Säännöt

Ensimmäinen joukkue aloittaa pelin aloitusalueelta ja sen jälkeen vuorollaan muut joukkueet lyövät avauslyöntinsä. Se joukkue, jonka pallo on kauimpana reiästä, on aina lyöntivuorossa. Joukkueen jäsenet lyövät palloa vuorotellen. Seuraavalle väylälle siirrytään, kun kaikki joukkueet ovat lyöneet pallonsa reikään. Seuraava väylä aloitetaan 4m edellisestä reiästä uuden suuntaan. Näin jatketaan, kunnes kaikki 10 väylää on pelattu.

Palloa saa aina siirtää mailan pituuden verran muihin paitsi reiän suuntaan. Mikäli pallo menee ojaan, heinikkoon tai muualle väylän ulkopuolelle, saa sen halutessaan siirtää samaan kohtaan väylälle. Tästä merkitään joukkueelle kuitenkin yksi lisälyönti. Joukkueiden lyönnit lasketaan tuloskortille ja pienimmällä lyöntimäärällä radan selvittänyt joukkue on voittaja.

Yhteystiedot

Farmersgolf® Spa
Raulantie 169
21140 Rymättylä
​​
Puh: 0400 520 576

info@farmersgolf.fi